Remember me
Over Proso Groep

Veldman Architecten werkt samen met de andere leden van Proso Groep. Als onderdeel van deze groep hebben we korte lijnen met en beschikking tot andere experts in het gebied van de bouwwereld. Hierdoor kan iedereen zich richten op datgene waar we in uitblinken en kunnen we een totaalpakket hoogwaardige producten leveren, bijvoorbeeld een ontwerp van vastgoed, structuurvisies of aanvullende brochures.

Wie is Proso Groep

Proso Groep is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Door een netwerk van verschillende bedrijven binnens- en buitenshuis bieden wij volledige (ruimtelijke) ontwerp-, bouw- en marketingtrajecten. Dit concept heeft voor u vele voordelen, zo heeft u altijd te maken met een team van enthousiaste deskundigen en hebben we korte lijntjes, waardoor u nooit onnodig uren betaald. Proso groep richt zich met name op verbouw en nieuwbouw van (recreatie)woningen. U bent bij Proso Groep al aan het goede adres vanaf de kleinste opdracht zoals een 3D impressie, een kleine verbouwing of een bouwkundig advies tot grote projecten als ontwerp en bouwtechnische uitwerking van kantoorpanden of hotels. Door het krachtige concept is Proso Groep een uitermate gekwalificeerde partij voor de ontwikkeling, communicatie en beheer van bijvoorbeeld een appartementencomplex, hotel of recreatiepark.

 

Proso Groep staat voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke aanpak. Dit wordt bereikt door niet zomaar met iedereen een samenwerking aan te gaan, maar door zorgvuldig partners bij de Proso Groep te betrekken. Alle partners hebben zich op hun eigen wijze en in hun eigen discipline veelvuldig onderscheiden. Op te merken is dat elk lid bij Proso Groep innovatief is ingesteld, hierdoor hebben de leden werkwijzen ontwikkeld die de basis vormen voor de hoge kwaliteit en werksnelheid. Ontzorgen is bij Proso Groep vanzelfsprekend. De leden werken voor u en zo stelt ieder lid zich ook op. U kunt verwachten dat Proso Groep de initiatieven nemen en zich volledig inzet om uw afspraken na te komen.

 

 

 

Vooruitstevend architectenbureau

Veldman Architecten

Veldman Architecten is een innovatief architectenbureau uit Zeeland voor particulieren, bedrijven en overheid, dat gespecialiseerd is in het energieneutraal bouwen. Met onze verfijnde 3D werkwijze maken we met de nieuwste 3D technieken doordachte ontwerpen en kunnen we zeer efficiënt en doeltreffend werken. Heeft u bouwplannen? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek.

Neem contact met ons op!

Veldman Architecten

Veldman Architecten

Zandstraat 2

4331 ND Middelburg (Zeeland)

info@veldmanarchitecten.nl

0118-233333